top of page

Priser


2 timer: 1 800 kr

3 timer: 2 400 kr

4 timer: 2 900 kr

 

Det er mulig å betale via VIPPS, eller

vi kan sende faktura

Prisene inkluderer:

- Hele lokalet (ca 55m2)

- En spillvert som hjelper til med alt

- Vask før og etter bursdagen

- Tilgang på 11 spillmaskiner

Kontakt:

Ønsker du å booke en bursdag, eller har noen

spørsmål så ta gjerne kontakt på:

post@dmgesports.com

De vanligste spillene

fortnite-bilde.jpg
Minecraft-bilde.jpg
RL-bilde.jpg

Siden spillet ble lansert i 2017 har Fortnite rukket å bli et av verdens mest populære spill og har samlet mer enn 350 millioner spillere.

 

Opptil 100 spillere kjemper mot hverandre til en person eller ett lag står igjen som vinner. Å spille på lag med venner på nett krever samarbeid. Man kan snakke sammen og lage baser som et fellesskap, og man kan dele ressurser med lagkameratene sine. Her er det fokus på strategi og kommunikasjon, og dette er en måte der flere kan oppleve et spill som sosialt.

Med over 126 millioner mennesker som spiller Minecraft hver måned, er spillet mer populært enn noen gang. Minecraft topper listen blant mellom 9 og 18 år.

 

Minecraft er enkelt forklart digital Lego. Du styrer spilleren din fritt gjennom en åpen verden bygd opp av blokker i en 3D-verden

Rocket League er et fotballspill, men spillerne er biler. Målet er å skyte ballen i målet til motstanderen. Det er fire eller færre biler på banen og en runde varer i ca. fem minutter.

 

Spillet har en anbefalt aldersgrense på 12 år, men spilles av barn ned til å 9 år eller yngre. Vi mener aldersgrensen er unødvendig da det er barnevennlig, ingen upassende handlinger, skyting eller hendelser - kun ren spilleglede med biler og fotball.

bursdag-header.jpg

Gaming Bursdag

Vi i DMG Esports har god erfaring med å arrangere gaming bursdager på våre spillokaler i Fredrikstad. Vi holder til på stadion med godt gaming utstyr. Vi har en kapasitet på 11 spillmaskiner, og alt som

følger med. 

DMG_logo_white_150x150px.png
bottom of page